Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Bio-Zitronen
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 6 Knoblauchzehen, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 120 g Rohschinken (z. B. Prosciutto), in dünnen Scheiben
- 100 g Pecorino, in Stücken
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Erdäpfel, mehlig, in Stücken
- 1000 g Tintenfische, ganz, mittelgroß (ca. 10-12 Stück), ausgenommen mit Kopf
- ¼ TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1333 kJ / 318 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linguine mit Garnelen
35min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 menit
Schwarze Linguine
45min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1j
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1j
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20min
Garnelencocktail
30min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1j 5 menit