Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 200 g Butter, in Stücken
- 40 g Tomatenmark
- 40 g getrocknete Tomaten, ohne Öl konserviert
- 15 g Honig
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 TL frische Dille, Spitzen abgezupft
- 1 ½ TL Majoran, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß, geräuchert
- 8 Schweinekoteletts, vom Schopfbraten (je min. 3 cm dick)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2383 kJ / 570 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 42 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grobe Streichwurst
13h
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 Std. 25 Min
Coq au vin
3 godz.
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1h 15min
Rindfleisch-Burger mit Ziegenkäse und Zwiebelchutney
1h 40min
Steaks mit Würzbutter, Erdäpfelrösti und Zwiebeln
1h 30min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45 min
Chicken Drumsticks mit Whisky-Glasur
45 min
Spareribs mit süß-saurer Barbecue-Sauce
3 godz.
Lammkeule alla Romana
2hod. 15min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1h 30min
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h