Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 200 g Butter, in Stücken
- 40 g Tomatenmark
- 40 g getrocknete Tomaten, ohne Öl konserviert
- 15 g Honig
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 TL frische Dille, Spitzen abgezupft
- 1 ½ TL Majoran, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß, geräuchert
- 8 Schweinekoteletts, vom Schopfbraten (je min. 3 cm dick)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2383 kJ / 570 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 42 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schweinefilet in Metaxasauce
1h 30min
Krustenbraten mit Malzsauce
2 Std. 40 Min
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1 Std. 15 Min
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 Std.
Spareribs mit süß-saurer Barbecue-Sauce
3 Std.
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1 Std.
Marinade für Spare Ribs
10 Min
Schweinerücken mit Trockenpflaumen gefüllt (Schab ze śliwką)
1u. 40min
Ripperl in Paradeiser-Chili-Sauce
1h 30min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1 Std. 15 Min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1h 30min
Steirisches Krenfleisch
2 Std. 45 Min