Erdäpfel-Vogerlsalat mit Speck
TM5 TM6

Erdäpfel-Vogerlsalat mit Speck

3.6 (36 değerlendirme)

Malzemeler

  • 800 g Wasser
  • 1500 g Erdäpfel, speckig, geschält, in Scheiben (5 mm)
  • 200 g Schalotten, halbiert
  • ½ TL Salz
  • 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    veya ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l)
  • 2 TL Senf
  • 5 EL Essig
  • 200 g durchwachsener Speck, geräuchert
  • 1 EL Öl zum Braten
  • 100 g Vogerlsalat, geputzt
    veya 1 Bund Brunnenkresse, Blättchen abgezupft
  • 5 - 7 EL Olivenöl

Besin Değeri
şuna göre 1 Portion
Kalori
1677 kJ / 400 kcal
Protein
11 g
Karbonhidrat
39 g
Yağ
22 g
Lif
7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler