Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g Wasser
- 1500 g Erdäpfel, speckig, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Schalotten, halbiert
- ½ TL Salz
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 2 TL Senf
- 5 EL Essig
- 200 g durchwachsener Speck, geräuchert
- 1 EL Öl zum Braten
-
100
g Vogerlsalat, geputzt
veya 1 Bund Brunnenkresse, Blättchen abgezupft - 5 - 7 EL Olivenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1677 kJ / 400 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Budapester Wurstsalat
20min
Backhendlsalat mit Kürbiskernen
45min
Hendlfilet auf Blattsalat mit Senfdressing
40min
Erdäpfelsalat
55min
Gebackene Speckknödel
50min
Saiblingsfilets in Erdäpfelkruste mit Frühlingskräutersauce
50min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3h 45min
Steirischer Rindfleischsalat
1h
Kärntner Kasnudln
1 Std. 45 Min
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1h
Rindsrouladen
1 Std. 30 Min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1h