Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Sauerrahm
- 100 g Joghurt (1% Fett)
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- 3 - 4 TL Kren, aus dem Glas
- 50 g Semmelbrösel, etwas mehr zum Wälzen
-
½
Bund frische Dille, Blättchen abgezupft
veya 1 TL Dille, getrocknet - 500 g gekochte Erdäpfel, mehlig, ausgekühlt, geschält, in Stücken (siehe Tipp)
- 500 g Forelle, geräuchert, entgrätet, in Stücken
- 3 Eier (Größe M)
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 1 - 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
-
Butterschmalz
veya Rapsöl zum Ausbacken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gefülltes Brathenderl
1 Std. 45 Min
Eiaufstrich mit Topfen
10 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
Liptauer
15min
Somloer Nockerl
9h
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min
Paprikahendl
1h
Blunzenpackerl
50 min
Semmelknödel
50 min
Grammelknödel
1 Std. 30 Min
Bröselknödel
40min
Wurstknödel
1 godz. 20 min