![Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0912C7CC-8FC6-435F-98F6-F5ADD38580C5/Derivates/306BA5EF-4BA0-47FD-B8F3-C1FFD962A3B2.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1200 g d'eau
-
1
c. à café de fond de légumes maison
veya 1 cube de bouillon de légumes - 200 g de riz basmati
- 500 - 700 g d'asperges vertes
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
Le sabayon au citron
- 4 jaunes d'œufs
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
- 10 g de jus de citron fraîchement pressé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1685 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 3.2 g
Alternatif tarifler
Asperges en sabayon, œuf mariné au soja
3 Std. 40 Min
Asperges et sabayon à l'estragon
1h
Poireaux en vinaigrette de betterave
35 min
Asperges et fraises en salade
1 Std. 30 Min
Asperges sauce romesco
45 dk
Asperges sauce mousseline
1h
Poireaux vinaigrette au miso
35 min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 min
Asperges et jambon sauce hollandaise
1h
Asperges à la flamande
25 min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Asperges sauce à l'orange
55 min