Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 60 g di sedano a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- 4 pomodori ciliegino a metà
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (1 cm circa)
- 1 dado per brodo vegetale
- 200 g di pasta mista
- 1 cucchiaino di sale
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- 12 fette di provola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2100 kJ / 502 kcal
- Protein
- 21.9 g
- Karbonhidrat
- 38.7 g
- Yağ
- 28.8 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e lenticchie
50min
Pasta e piselli
35min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Gattò di patate
1h 30min
Pasta patate e speck
40min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta patate e provola
55min
Struffoli
1h
Panini napoletani con uova sode
2 godz. 50 min
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30min
Panini napoletani
5h 20 min.
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.