Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1200 g di acqua
- 200 g di lenticchie verdi secche
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 pomodori pelati, a pezzi
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 350 g di pasta tipo ditalini
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2247.5 kJ / 537.5 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Karbonhidrat
- 97 g
- Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 9.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 dk
Pasta e piselli
35 dk
Pasta e piselli
35 dk
Pasta e patate con provola
1sa
Pasta e fagioli cannellini
40min
Pasta e ceci con pomodorini
40min
Pasta e lenticchie
50 dk
Pasta e ceci (TM6)
40min
Pasta patate e provola
55 dk
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min