Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla
- 100 g di pancetta di maiale a cubetti
- 350 g di piselli surgelati
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
veya 1 dado per brodo vegetale - 350 g di pasta tipo ditalini
- 1 pizzico di pepe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Karbonhidrat
- 74.4 g
- Yağ
- 17.4 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e lenticchie
50min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 dk
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta e patate con provola
1h
Pasta patate e speck
40min
Pasta risottata con zucca e piselli
40min
Pasta patate e provola
55 dk
Spaghetti alla Nerano
30min
Friarielli e salsiccia
50min
Ziti con ragù alla napoletana
1sa 30 dk
Ziti spezzati con ragù genovese
3sa