Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di farina tipo 00
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 200 g di funghi champignon freschi a fette
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1298 kJ / 310.2 kcal
- Protein
- 34.1 g
- Karbonhidrat
- 8.3 g
- Yağ
- 15.5 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo in umido ai funghi
50min
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Pollo alla cacciatora
50min
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Involtini di carne al Varoma
40min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Involtini di vitello
35 Min
Vitello alla pizzaiola
35 Min
Pollo, formaggio e prosciutto
30min
Scaloppine al tartufo
50min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 Min