Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Stängel Zitronengras
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 rote Chilischoten, frisch, halbiert, entkernt
- 30 g rote Currypaste
- 60 g Tom-Yum-Paste (siehe Tipp)
- 800 g Wasser
- 250 g Kokosmilch
- 20 g Fischsauce
- 15 g Zitronensaft
- 20 g Weißwein, trocken
- 200 g Shimejipilze, frisch (siehe Tipp)
- 400 g Garnelen, TK, ungeschält, ohne Kopf
- 400 g Fischfilet, in Würfeln (5 cm)
- 2 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1523 kJ / 364 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Andalusische Fischsuppe
50min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Seafood-Eintopf
50min
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15min
Pulpo
2h
Scharfe Garnelensuppe
35min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1h
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1h 30min
Meeresfrüchte Korma
40min
Fischsuppe
1h 40min
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1h 30min