Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Blumenkohl
- 460 g Blumenkohlröschen
- 500 g Wasser
- 150 g Butter
- 100 g Milch
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
Pochierte Eier und Fertigstellung
- 1800 g Wasser
- 4 Eier
- Butter zum Braten
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 EL Balsamico (25 g), mild
- 20 g Trüffel, frisch (Albatrüffel) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1486 kJ / 355 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verlorene Eier auf Gemüsetatar
1 godz. 45 min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 godz. 20 min
Peruanisches Ceviche
1 godz. 15 min
Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette
1 godz. 15 min
Roastbeef-Burger mit Kürbishummus und Rucola
1 Std. 35 Min
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1h 30min
Perlhuhn Quatre-Épices
50 min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 godz. 50 min
Glasnudelsalat mit Rindfleisch
1h
Polenta mit Trüffel und Ei
35min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Käsefondue
15min