Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Blumenkohl
- 460 g Blumenkohlröschen
- 500 g Wasser
- 150 g Butter
- 100 g Milch
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
Pochierte Eier und Fertigstellung
- 1800 g Wasser
- 4 Eier
- Butter zum Braten
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 EL Balsamico (25 g), mild
- 20 g Trüffel, frisch (Albatrüffel) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1486 kJ / 355 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tatar
10 min
Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette
1hod. 15min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2h 20 min
Vitello Tonnato
48 Std.
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45min
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45min
Rindfleisch-Tatar
30 min
Erbsen-Minz-Stampf
30 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 min
Pochierte Eier
30 min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45min