
Uyumlu sürümler
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Amaretti Biscuit
- 1 egg white from large egg
- 80 g caster sugar
- 120 g ground almonds
- ½ tsp almond extract
Peach Filling
- 5 peaches large, firm, 1 peeled, pitted and quartered
- unsalted butter for greasing
- 30 - 40 g flaked almonds to taste
Zabaglione
- 60 g dry Marsala wine
- 60 g dry white wine
- 120 g sugar
- 5 saffron threads
- 6 egg yolks from medium eggs
- 1 pinch fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 624 kcal / 2610 kJ
- Protein
- 15.1 g
- Yağ
- 28.9 g
- Karbonhidrat
- 68 g