Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 120 g unsalted butter, diced (1 cm) then frozen for 30 minutes
- 180 g plain flour, plus extra for dusting
- 40 g icing sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 1 egg yolk, from medium egg
- 3 tsp water
Pears
- 500 g water
- 3 pears (e.g. Conference or Comice) peeled, halved, cored (approx. 320 g)
Frangipane Filling
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 120 g caster sugar
- 120 g unsalted butter, soft
- 2 medium eggs
- 120 g ground almonds
- 15 g plain flour
- 1 Tbsp apricot jam, melted, for glazing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 2249 kJ / 538 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 35.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cherry Pie with Pistachio Pastry
2h
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20 min
Pissaladière
1h 30 min.
Berry Clafoutis (Anna) Metric
1 Std. 35 Min
Frangipane Cake
1 Std. 45 Min
Spiced Autumn Fruit Cobbler
1h 20 min
Summer Pudding
8 godz. 30 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Upside-down Gingerbread with Pears
1h
Pear Frangipane
1h 30 min.
Bakewell Tart
1 Std. 50 Min
Rhubarb Vanilla Flan
50 min