
Cihazlar ve Aksesuarlar
Pear Frangipane
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 30 dk
8 slices
Malzemeler
Pastry
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes120 g
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
icing sugar40 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
water3 tsp
Pears
-
water500 g
-
pears (e.g. Conference or Comice) peeled, halved, cored (approx. 320 g)3
Frangipane Filling
-
lemon thin peelings of skin only1
-
caster sugar120 g
-
unsalted butter soft120 g
-
medium eggs2
-
ground almonds120 g
-
plain flour15 g
-
apricot jam melted, for glazing1 Tbsp
Besin Değeri şuna göre 1 slice
Kalori
538 kcal /
2249 kJ
Protein
8.4 g
Yağ
35.6 g
Karbonhidrat
46 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Sweet
80 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda