Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soup
- 125 g olive oil
- 1 red onion, quartered (approx. 120 g)
- 1 celery stalk, cut in small pieces (approx. 50 g)
- 2 garlic cloves
- 900 g beetroots, small, roasted then peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 750 g liquid chicken stock, strong-flavoured, hot
- 150 g double cream
- 50 g unsalted butter
- 2 tsp fine sea salt
- ground black pepper, to taste
Dumplings
- 10 g fresh horseradish, sliced (1 cm)
- 225 g ricotta cheese, drained
- 200 g pasta flour, plus extra for dusting
- 2 egg yolks, from medium eggs
- ½ orange, finely grated zest only
- olive oil, for greasing
- 500 g water, for steaming, plus extra for mixing
- 200 g sour cream
- 40 g creamed horseradish or horseradish relish
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2650 kJ / 638 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 47 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Carrot and Ginger Soup
5 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 Min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Creamy Pepper Soup
20 min
Watercress Soup
25 Min