Cihazlar ve Aksesuarlar
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 55 dk
6 portions
Malzemeler
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing and topping40 g
-
Williams pears peeled, cored, cut in pieces (3 cm)350 g
-
water200 g
-
barley maltsugar1 tsp
-
30 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 Tbsp
-
strong white bread flour300 g
-
rye flour200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Gorgonzola cut in pieces (3-4 cm)150 - 200 g
-
oil for greasing
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
18.2 g
Kalori
2004 kJ /
479 kcal
Yağ
17.4 g
Karbonhidrat
66.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Italian Kitchen
62 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Spinach and Butternut Squash Roulade
2sa
Mediterranean Bread
5sa 20 dk
Savoury Stilton Cheesecake
11sa 40 dk
Za'atar mix substitute
5 dk
Mushroom pie
1sa 30 dk
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1sa
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2sa 50 dk
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 dk
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18sa
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 dk
Chocolate Salami
4sa 5 dk
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3sa 45 dk