Uyumlu sürümler
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing and topping
- 350 g Williams pears, peeled, cored, cut in pieces (3 cm)
- 200 g water
-
1
tsp sugar
veya barley malt -
1
Tbsp dried instant yeast
veya 30 g fresh yeast, crumbled - 300 g strong white bread flour
- 200 g rye flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 150 - 200 g Gorgonzola, cut in pieces (3-4 cm)
- oil, for greasing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2004 kJ / 479 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Karbonhidrat
- 66.5 g
- Yağ
- 17.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Béarnaise Sauce
15 Min
Amaretti Crème Brulée
4h 30 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 Std.
Berry mousse
4 Std. 50 Min
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Yoghurt Dressing
5 min
Hollandaise Sauce
15 Min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Sicilian Caponata
30 min
Torta Caprese
55 min
Asparagus Stem Soup
55 min