
Cihazlar ve Aksesuarlar
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 55 dk
6 portions
Malzemeler
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing and topping40 g
-
Williams pears peeled, cored, cut in pieces (3 cm)350 g
-
water200 g
-
sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 Tbsp
-
strong white bread flour300 g
-
rye flour200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Gorgonzola cut in pieces (3-4 cm)150 - 200 g
-
oil for greasing
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
479 kcal /
2004 kJ
Protein
18.2 g
Yağ
17.4 g
Karbonhidrat
66.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Italian Kitchen
62 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda