Uyumlu sürümler
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing and topping
- 350 g Williams pears, peeled, cored, cut in pieces (3 cm)
- 200 g water
-
1
tsp sugar
veya barley malt -
1
Tbsp dried instant yeast
veya 30 g fresh yeast, crumbled - 300 g strong white bread flour
- 200 g rye flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 150 - 200 g Gorgonzola, cut in pieces (3-4 cm)
- oil, for greasing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2004 kJ / 479 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Karbonhidrat
- 66.5 g
- Yağ
- 17.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pissaladière
1j 30 menit
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1j
Apple Rose Tart
1 Std. 40 Min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1j 30 menit
Shallot Tarte Tatin
2j
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3sa
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3h 15min
Pears, Cheese and Honey
15min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 menit
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 Std. 50 Min
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
11 godz.
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 Min