Cihazlar ve Aksesuarlar
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 55 dk
6 portions
Malzemeler
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing and topping40 g
-
Williams pears peeled, cored, cut in pieces (3 cm)350 g
-
water200 g
-
barley maltsugar1 tsp
-
30 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 Tbsp
-
strong white bread flour300 g
-
rye flour200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Gorgonzola cut in pieces (3-4 cm)150 - 200 g
-
oil for greasing
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
18.2 g
Kalori
2004 kJ /
479 kcal
Yağ
17.4 g
Karbonhidrat
66.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Italian Kitchen
62 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Creamy Mushrooms
35min
Sweet Rice
1u.
Horseradish and Chickpea Dip
10min
Pineapple Parcels
1u.
Apple Butter
1u. 30min
Taramasalata
15min
Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)
1u.
Apple Strudel
1u. 45min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2u. 45min
Mocha Cake
2u. 5min
Potato and Rosemary Focaccia
2u. 35min
Meatballs with Romesco Sauce
1u. 40min