Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bio-Zitrone
- 2 Bio-Orangen
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert
- 1100 g frische Weichseln, entkernt
- 20 g Sonnenblumenöl
-
3
Zweige frischer Rosmarin, Nadeln abgezupft
veya 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt - 2 TL eingelegter grüner Pfeffer
- 2 TL Kubebenpfeffer, ganz "Feine Prise" (siehe Tipp)
- 2 TL Tellicherry Pfeffer, ganz "Feine Prise" (siehe Tipp)
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 5 Gewürznelken
- 300 g Rohrohrzucker
- 1 TL Salz, unjodiert
- 2 TL Tonkabohnen-Vanillezucker (z. B. Tahiti-Blütenmischung von "Feine Prise", siehe Tipp)
- 50 g Himbeeressig
- 150 g Wermut
- 800 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1298 kJ / 311 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salzburger Nockerl
30 min
Eierlikör mit Safran
2h 25min
Grießflammeri mit Quittenkompott
4h 50min
Blunzenpackerl
50min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5sa 15 dk
Apfelkren
40 min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Cumberland-Senf-Sauce
1 Std. 15 Min
Rote-Rüben-Senf
50min
Schoko-Rosmarin-Creme mit Erdbeerragout
2h 35min
Panna Cotta
3h 40min
Kirschen-Schokoladen-Kuchen
1 godz.