Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bio-Zitrone
- 2 Bio-Orangen
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert
- 1100 g frische Weichseln, entkernt
- 20 g Sonnenblumenöl
-
3
Zweige frischer Rosmarin, Nadeln abgezupft
veya 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt - 2 TL eingelegter grüner Pfeffer
- 2 TL Kubebenpfeffer, ganz "Feine Prise" (siehe Tipp)
- 2 TL Tellicherry Pfeffer, ganz "Feine Prise" (siehe Tipp)
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 5 Gewürznelken
- 300 g Rohrohrzucker
- 1 TL Salz, unjodiert
- 2 TL Tonkabohnen-Vanillezucker (z. B. Tahiti-Blütenmischung von "Feine Prise", siehe Tipp)
- 50 g Himbeeressig
- 150 g Wermut
- 800 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1298 kJ / 311 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spagatkrapfen
11h 50min
Ingwerdrink
1hod. 30min
Grüne Linsensuppe mit Selchfleisch
50min
Hühnerleberschnitten
25min
Himbeer-Zitronen-Gelee
55min
Ölkarotten "Orient"
2u. 40min
Apfel-Zwiebel-Marmelade mit Speck
1h 15min
Dukatenbuchteln mit Kanarimilch
1j 50 menit
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2j 30 menit
Erdbeermarmelade 1:1
55min
Gerührter Germgugelhupf
2h
Kürbissuppe mit Paradeiser
30min