Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Äpfel (z.B. Boskop), in Stücken
- 500 g Rotkohl, in Stücken
- 1 Zwiebel (60 g), halbiert
-
40
g Schmalz
veya 40 g Butter - 1 Lorbeerblatt, getrocknet oder frisch
- 30 g Rotweinessig
- 30 g Zucker
- ½ TL Salz
- 1 Prise Piment
- 150 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Rotwein
- 2 Wacholderbeeren
- 50 g rotes Johannisbeergelee
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 981 kJ / 235 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 4.4 g
Alternatif tarifler
Glückstädter Matjestopf
3 Std. 30 Min
Heringsstipp mit Drillingen
1 Std.
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35 Min
Sauce Hollandaise
15min
Eierstich
25 Min
Weißkohlsalat
2h 20min
Apfelrotkohl aus dem Glas
1 Std. 20 Min
Pflaumenmus aus dem Backofen
4h
Grünkohl mit Kartoffeln und Mettwürstchen
45 Min
Rotkohlsalat
2h 20min
Apfel-Möhren-Rohkost
5min
Kartoffelklöße
25h