Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Wasser, lauwarm
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- ½ TL Zucker
- 3 Scheiben Toastbrot (60 g), trocken, gewürfelt
- 450 g Mehl
- 1 TL Salz
- 500 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1211 kJ / 289 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 1 g
Alternatif tarifler
Lausitzer Hefeplinsen
1h 25 min
Sächsische Quarkkeulchen
3hod.
Germknödel mit Vanillesauce
2hod.
Böhmische Knödel
1h 10 min
Eierschecke
7 Std.
Soljanka
45min
Tote Oma
50min
Eierschecke
6h 30min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1hod. 30min
Würzfleisch (Ragout fin)
1hod.
Leberknödelsuppe
45min
Thüringer Klöße mit Rahmchampignons (Thüringen)
2hod.