Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Wasser, lauwarm
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- ½ TL Zucker
- 3 Scheiben Toastbrot (60 g), trocken, gewürfelt
- 450 g Mehl
- 1 TL Salz
- 500 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1211 kJ / 289 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 1 g
Alternatif tarifler
Eierschecke
6h 30min
Thüringer Klöße mit Rahmchampignons (Thüringen)
2h
Würzfleisch (Ragout fin)
1h
Leberknödel
55min
Lausitzer Hefeplinsen
1h 25min
Leberknödelsuppe
45 Min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1h 30min
Knuspriger Schweinebauch
3h
Sächsische Quarkkeulchen
3h
Dresdner Eierschecke vom Blech
4h 30min
Böhmische Knödel
1h 10min
Eierschecke
7h