Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ TL Kümmel, ganz
- 1 Pimentkorn
- 600 g Rotkraut, ohne Strunk, in Stücken
- 1 TL Salz
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 30 g Butterschmalz
- 1 TL brauner Zucker
- 50 g Orangensaft
- 50 g Wasser
- 200 g Rotwein
- 1 - 1 ½ EL Honig, nach Geschmack
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 EL Balsamico-Essig
- 1 TL Maisstärke
- 1 EL Preiselbeermarmelade
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 487 kJ / 117 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pusztasalat
1 Std.
Cremespinat
30 Min
Rote-Rüben-Relish
1 Std. 15 Min
Hollerkoch
2h 50min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55min
Birnen-Rosmarin-Senf
50 Min
Semmelknödel
50 Min
Apfelkren
40 Min
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40 Min
Gekochtes Sauerkraut
50 Min
Lauwarmer Krautsalat
10 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min