Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ TL Kümmel, ganz
- 1 Pimentkorn
- 600 g Rotkraut, ohne Strunk, in Stücken
- 1 TL Salz
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 30 g Butterschmalz
- 1 TL brauner Zucker
- 50 g Orangensaft
- 50 g Wasser
- 200 g Rotwein
- 1 - 1 ½ EL Honig, nach Geschmack
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 EL Balsamico-Essig
- 1 TL Maisstärke
- 1 EL Preiselbeermarmelade
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 487 kJ / 117 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cremespinat
30 Min
Hollerkoch
2 godz. 50 min
Marillenmarmelade
35 Min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 Std. 30 Min
Birnen-Rosmarin-Senf
50min
Rote-Rüben-Relish
1 Std. 15 Min
Rotkraut
30 Min
Schwarzwurzeln in Zitronensauce mit Petersilerdäpfeln
50min
Grießflammeri mit Quittenkompott
4 Std. 50 Min
Gekochtes Sauerkraut
50min
Apfelkren
40 Min
Lauwarmer Krautsalat
10min