Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Basmati-Reis, weiß
- 20 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten
- 2 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 150 g rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Karotten, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Tomaten, in Stücken (2 cm)
- 30 g Tomatenmark
- ½ TL Salz
- 3 TL Paprikapulver, edelsüß
- ¼ TL Chili, gemahlen
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 100 g Ajvar, mittelscharf
- 700 g Wasser
- 80 g Erbsen, tiefgekühlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1502 kJ / 359 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 259 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
One Pot Penne all`arrabbiata
30min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Gulaschsuppe (XXL)
2h
Cevapcici mit Djuvec-Reis
1 Std. 10 Min
One Pot Penne mit Linsenbolognese
40min
Gemüsereis
40min
Menü: Rindergulasch mit Semmelknödeln und Cheesecakes
2 godz. 10 min
Faschierte Bällchen in Tomatensauce zu Nudeln
45min
Chili con Carne (XXL)
50min
Lauch dünsten
20min
Tomatensauce (Grundrezept)
1h
Mediterraner Tomatenreis
40min