Uyumlu sürümler
Risotto z wędzonym pstrągiem, selerem naciowym i orzechami włoskimi
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g orzechów włoskich, łuskanych
- 35 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
- 80 g cebuli, przekrojonej na pół
- 120 g selera naciowego, pokrojonego w 1 cm plastry
- 30 g masła
- 350 g ryżu do risotto
- 80 g białego wina, wytrawnego
- 650 g bulionu rybnego (patrz wskazówka)
- ½ łyżeczki soli (isteğe bağlı)
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 80 g śmietany, min. 30% tłuszczu (isteğe bağlı)
- 125 g filetów z pstrąga, wędzonych, bez skóry, pokrojonych na kawałki
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porcje
- Kalori
- 10528.1 kJ / 2514.6 kcal
- Protein
- 83 g
- Karbonhidrat
- 309.2 g
- Yağ
- 106.7 g
- Lif
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto dyniowe z boczkiem
35 Min
Risotto szparagowe
20 Min
Risotto z boczkiem i cukinią
40 Min
Risotto z kurkami
35 Min
Orzechowe gryczotto z tymiankiem
45 Min
Risotto z zielonym groszkiem i boczkiem
35 Min
Risotto z łososiem i bulwą kopru włoskiego
35 Min
Szpinakowe gryczotto z kurkami
30 Min
Risotto z cukinią i serem feta
30 Min
Risotto z krewetkami
45 Min
Risotto z burakami i balsamico
40 Min
Risotto z gruszkami i serem gorgonzola
50 Min