Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Hefe
- 1 Prise Zucker
- 560 g Wasser
- 75 g Sauerteig (Fertigprodukt)
- 600 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 150 g Roggenmehl
- 15 g Salz
- 20 g Honig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 558 kJ / 158 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bürli mit Roggen
12h
Allgäuer Seelen
1 Std. 20 Min
Schweizer Bauernbrot
7 Std.
Dunkles Landbrot
3 Std.
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Roggen-Malzbier-Brot
2 godz. 20 min
Bergisches Urbrot
17h
Kleiner Laugenkranz
2h 10min
Landbrot Backhausart
1h 40 min.
Krustis
3 Std. 30 Min
Dinkelkruste
2 godz. 20 min
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.