Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Hefe
- 1 Prise Zucker
- 560 g Wasser
- 75 g Sauerteig (Fertigprodukt)
- 600 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 150 g Roggenmehl
- 15 g Salz
- 20 g Honig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 558 kJ / 158 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bergisches Urbrot
17 Std.
Landbrot Backhausart
1h 40min
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Dunkles Landbrot
3h
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Schweizer Bauernbrot
7h
Dinkelkruste
2 Std. 20 Min
Dunkles Landbrot
4h
Krustis
3h 30min
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5h 45min
Allgäuer Seelen
1 Std. 20 Min
Roggen-Malzbier-Brot
2 Std. 20 Min