Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Hefe
- 1 Prise Zucker
- 560 g Wasser
- 75 g Sauerteig (Fertigprodukt)
- 600 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 150 g Roggenmehl
- 15 g Salz
- 20 g Honig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 558 kJ / 158 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Dunkles Landbrot
3h
Landbrot Backhausart
1 Std. 40 Min
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Bergisches Urbrot
17 godz.
Krustis
3 Std. 30 Min
Dinkelkruste
2h 20min
Schweizer Bauernbrot
7 godz.
Allgäuer Seelen
1 Std. 20 Min
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5 Std. 45 Min
Kleiner Laugenkranz
2h 10min
Roggen-Malzbier-Brot
2h 20min