Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Rosinen
- 50 g Apfelsaft
- 270 g Milch
- 100 g Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 200 g Marzipanrohmasse, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1974 kJ / 472 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Streuseltaler
1h 45 phút
Quarkstuten
1h 20 phút
Jesunder Poschweck
3 godz. 30 min
Christstollen mit Marzipankern
2 Std. 25 Min
Marzipan-Mohn-Franzbrötchen
3h
Schoko-Wickel nach Stollen Art
2 Std. 10 Min
Quark-Hefe-Taler
2 Std. 15 Min
Marzipan-Zimt-Striezel
2h
Rosinenbrötchen
2h 30 phút
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4 Std. 15 Min
Marzipan-Butterkuchen
3h
Apfeltaschen
2 Std. 40 Min