Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 brins de coriandre fraîche
- 1 zeste de citron vert
- 30 g d'amandes effilées
- 200 g de poireaux, coupés en tronçons
- 30 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 350 g de pâtes sèches, type linguine
- 18 gambas crues, décortiquées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1511.8 kJ / 361.7 kcal
- Protein
- 24.8 g
- Karbonhidrat
- 40.8 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bœuf aux champignons
30min
Huîtres en gelée citronnée
25 min
Brochette tricolore de saumon
30min
Tagliolini aux crevettes et artichaut
40min
Faisselle de chèvre au pesto d'herbes sucré
1 Std. 15 Min
Ramequins de poisson créole
30min
Nectar de poire, kiwi et citron vert
10 Min
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35min
Tagliatelles au poireau et aux coques
45min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30min
Risotto au saumon
45min
Paëlla
50 Min