Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g de poivrons, coupés en lanières (env. 2 poivrons)
- 2 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 1 branche d'estragon frais, effeuillée et ciselée
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon (3 x 3 cm env.)
- 2 c. à café de farine de blé
- 500 g de tomates, coupées en cubes
- 160 g d'olives vertes dénoyautées
- 100 g d'eau
- 400 - 500 g d'aubergine, coupée en dés (3 x 3 cm env.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1278 kJ / 305 kcal
- Protein
- 29.7 g
- Karbonhidrat
- 11.2 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 5.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lapin marengo
1 Std.
Bœuf bourguignon
2 godz. 30 min
Estouffat toulousain
2 Std.
Veau aux olives
1 Std.
Poulet basquaise
50min
Aillade de veau
1 Std. 30 Min
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Sauté de veau Marengo
55min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Bœuf carotte
1 Std. 35 Min
Veau Marengo
55min
Sauté de veau aux olives
1 Std.