Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g red split lentils
- 600 g water
- 120 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 400 g aubergines
- 50 g olive oil
- 200 g onions, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 pepper, green or red, cut into pieces (approx. 150 g)
- 400 g tomatoes, canned, including juice
- 20 g vinegar
- 1 tbsp dried oregano
- 1 tsp ground ginger
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g butter, plus extra for greasing
- 500 g milk
- 40 g flour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1917 kJ / 458 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 7.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Chicken with couscous and saffron
1 Std. 15 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Chickpea Gratin
1 Std.
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Kabocha Sage Risotto
40min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min