Cihazlar ve Aksesuarlar
Lentil moussaka
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 20 dk
6 portions
Malzemeler
-
red split lentils200 g
-
water600 g
-
Parmesan cheese cut into pieces120 g
-
aubergines400 g
-
olive oil50 g
-
onions cut into halves200 g
-
garlic cloves3
-
pepper green or red, cut into pieces (approx. 150 g)1
-
tomatoes, canned including juice400 g
-
vinegar20 g
-
dried oregano1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
butter plus extra for greasing40 g
-
milk500 g
-
flour40 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
21 g
Kalori
1917 kJ /
458 kcal
Yağ
25 g
Lif
7.3 g
Karbonhidrat
33 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
The Basic Cookbook
151 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1sa 40 dk
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 dk
Salt cod gratin
50 dk
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1sa 10 dk
Baked Spinach and Cheese Strata
9sa 45 dk
Baked falafel kofta
Değerlendirme yok
Fatayer with cheese and mint
1sa 5 dk
Crispy turkey and lentil meatballs
40 dk
Broccoli burgers with radish salsa
1sa
Tuna and Amaranth Patties with Cranberry Vinaigrette Salad
45 dk
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1sa 25 dk
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1sa