Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g red split lentils
- 600 g water
- 120 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 400 g aubergines
- 50 g olive oil
- 200 g onions, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 pepper, green or red, cut into pieces (approx. 150 g)
- 400 g tomatoes, canned, including juice
- 20 g vinegar
- 1 tbsp dried oregano
- 1 tsp ground ginger
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g butter, plus extra for greasing
- 500 g milk
- 40 g flour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1917 kJ / 458 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 7.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil Moussaka
2h 20min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Red Lentil Soup
40 Min
Lentil moussaka
3h 30 min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1h 40 min
Mediterranean pearl barley risotto
1h
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Lentil moussaka
2h 20min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min