Cihazlar ve Aksesuarlar
Lentil moussaka
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 20 dk
6 portions
Malzemeler
-
red split lentils200 g
-
water600 g
-
Parmesan cheese cut into pieces120 g
-
aubergines400 g
-
olive oil50 g
-
onions cut into halves200 g
-
garlic cloves3
-
pepper green or red, cut into pieces (approx. 150 g)1
-
tomatoes, canned including juice400 g
-
vinegar20 g
-
dried oregano1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
butter plus extra for greasing40 g
-
milk500 g
-
flour40 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
21 g
Kalori
1917 kJ /
458 kcal
Yağ
25 g
Lif
7.3 g
Karbonhidrat
33 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
The Basic Cookbook
151 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1sa
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1sa 40 dk
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 dk
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2sa 45 dk
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 dk
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 dk
Creamy blue cheese with shell pasta
45 dk
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2sa 50 dk
Kale Meat(less) Balls
30 dk
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 dk
Carrot gnocchi with zucchini cream
1sa 15 dk
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1sa