Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Dose Kichererbsen-Bohnen-Mix (Abtropfgew. 250 g)
- 400 g Feta, aus der Salzlake (2 Stück), in Würfeln (2,5 cm)
- 4 Stängel Thymian, abgezupft
- 4 EL Olivenöl
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 300 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln
- 300 g grüne Bohnen, gedrittelt
- 1 ½ EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- 1000 g Wasser
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2340 kJ / 558 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 36 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Pistou
1h
Marokkanische Kichererbsensuppe
55min
Italienischer Gemüsetopf
10 Std.
Grüne Minestrone
30min
Spanischer Bohnentopf
1 Std. 10 Min
Bunte Bohnensuppe
50min
Italienischer Gemüseeintopf
40min
Vegetarischer Eintopf
1h
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1h
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45min