
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'échalotes
- 100 g de carotte coupée en tronçons
- 100 g de blanc de poireau coupé en tronçons
- 40 g de beurre doux
- 4 noix de saint-jacques, avec corail de belle taille
- 50 g de lentilles corail
- 50 g de vin blanc sec
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 300 g d'eau
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 6 brins de cerfeuil frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 190 kcal / 795 kJ
- Protein
- 8 g
- Yağ
- 13 g
- Karbonhidrat
- 10 g