Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Fischfilet, in Scheiben (ca. 5 mm), siehe Tipp
- 25 g trockener Weißwein
- ½ TL Salz
- 30 g neutrales Öl
- 20 g Chiliöl, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 1 TL Szechuan-Pfeffer, ganz (siehe Tipp)
- 40 g scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 2 Chilischoten, getrocknet, in Stücken (ca. 5 cm)
- 250 g Sojabohnensprossen
- 1200 g Wasser
- 2 EL Speisestärke
- 2 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 967 kJ / 231 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1u.
Hähnchen und Garnelen mit saisonalem Gemüse (富贵虾球)
30 min
Seafood-Eintopf
50min
Pekingsuppe
45min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Fischfilet mit Chakalaka-Gemüse und Dill-Butter
50min
Fisch-Minestrone
50min
Fisch in chinesischer Sauerkrautsuppe (酸菜鱼)
40min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45min
Thunfisch mit Kartoffelragout
50min
Asturische Fischsuppe
35min
Udon-Nudeln mit Gemüse (炒乌龙面)
40min