Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Xacuti-Paste
- 120 g Kokosraspeln
- 2 TL Korianderkörner
- 2 TL Chiliflocken, getrocknet
- 1 TL Pfefferkörner, schwarz
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 1 TL Fenchelsamen
- 1 Zimtstange, in Stücken
- 4 Nelken
- 2 Sternanis
- 1 TL Mohn
- 90 g Wasser
- 4 Knoblauchzehen
Fertigstellung
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 25 g Pflanzenöl
- 1 ¼ TL Paprika edelsüß
- 350 g Wasser
- 300 - 400 g Garnelen, roh, geschält
- ½ TL Muskat, gerieben
- 3 TL Tamarinden-Paste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 5 Stängel Koriander, frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1686 kJ / 403 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45 min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Garnelen Bhuna
30 min
Peruanisches Ceviche
1 Std. 15 Min
Kokos-Chutney
5 Min
Rindfleisch-Curry mit Tamarinde und Klebreis
9 godz.
Karibische Paella aus dem Ofen
1h 10min
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4h 30min
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30 min
Indische Lammbällchen mit Joghurtsauce
40 min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45 min
Huhn in Curry-Erdnuss-Sauce mit grünem Spargel und Zuckerschoten (Thailand)
1h 30min