Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Xacuti-Paste
- 120 g Kokosraspeln
- 2 TL Korianderkörner
- 2 TL Chiliflocken, getrocknet
- 1 TL Pfefferkörner, schwarz
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 1 TL Fenchelsamen
- 1 Zimtstange, in Stücken
- 4 Nelken
- 2 Sternanis
- 1 TL Mohn
- 90 g Wasser
- 4 Knoblauchzehen
Fertigstellung
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 25 g Pflanzenöl
- 1 ¼ TL Paprika edelsüß
- 350 g Wasser
- 300 - 400 g Garnelen, roh, geschält
- ½ TL Muskat, gerieben
- 3 TL Tamarinden-Paste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 5 Stängel Koriander, frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1686 kJ / 403 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min
Rindfleisch-Curry mit Tamarinde und Klebreis
9h
Enten-Pastilla mit Aprikosen und Pinienkernen
50min
Meeresfrüchte Korma
40min
Stubenküken mit Dattel-Couscous
1 Std. 20 Min
Kerala Fisch Curry
30min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Lamm Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Garnelen Bhuna
30min