Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Xacuti-Paste
- 120 g Kokosraspeln
- 2 TL Korianderkörner
- 2 TL Chiliflocken, getrocknet
- 1 TL Pfefferkörner, schwarz
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 1 TL Fenchelsamen
- 1 Zimtstange, in Stücken
- 4 Nelken
- 2 Sternanis
- 1 TL Mohn
- 90 g Wasser
- 4 Knoblauchzehen
Fertigstellung
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 25 g Pflanzenöl
- 1 ¼ TL Paprika edelsüß
- 350 g Wasser
- 300 - 400 g Garnelen, roh, geschält
- ½ TL Muskat, gerieben
- 3 TL Tamarinden-Paste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 5 Stängel Koriander, frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1686 kJ / 403 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50 menit
Meeresfrüchte Korma
40 min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2j 10 menit
Kerala Fisch Curry
30 min
Rindfleisch-Curry mit Tamarinde und Klebreis
9h
Chicken Akhni
1j 30 menit
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45 Min
Indische Lammbällchen mit Joghurtsauce
40 min
Karibische Paella aus dem Ofen
1h 10 min
Garnelen Bhuna
30 min
Lamm Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Hähnchen in Joghurt
1j