Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 4 uova
- 1 cucchiaio di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 cuori di carciofo a pezzi, precedentemente ammollati in acqua e limone
- 400 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 824 kJ / 197 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 3.5 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortino di carciofi, prezzemolo e menta
35min
Involtini di verza capunet agrodolci
35min
Carciofi alla maremmana
40min
Frittata di asparagi e frutta secca
1h
Frittata con carciofi e piselli (senza uova)
1 Std. 20 Min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 Min
Salmone e carciofi al Varoma
55min
Frittata di asparagi selvatici
55min
Uova sode ripiene
1u. 10min
Frittata con verdure
35min
Frittata di bietole, patate e cipolla
55min
Pesce spada agrumato
35min