Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa di pomodoro
- 2 pezzetti di radice fresca di zenzero, pelata
- 1 peperoncino rosso, a metà senza semi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pomodori, in quarti
Ripieno
- 20 g di coriandolo fresco
- 1 pezzo di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 1 peperoncino rosso, a metà, senza semi
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 300 g di polpa di granchio
- 8 fogli di pasta fillo (48 x 25 cm circa)
- olio, per friggere
- Besin Değeri
- şuna göre 8 porzioni
- Kalori
- 5101 kJ / 1217 kcal
- Protein
- 61 g
- Karbonhidrat
- 106 g
- Yağ
- 61 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliolini allo zafferano con mazzancolle e pistacchi
55min
Cous cous marocchino
50 Min
Torta ai frutti esotici
8 Std. 10 Min
Cous cous di verdure e gamberi
45 Min
Empanadas di carne
1 Std. 10 Min
Msemen (Crêpes sfogliate marocchine)
1 Std.
Lasagna di mare con pesto di prezzemolo
1 Std.
Arroz de polvo
1h 15min
Salsa cocktail
10 Min
Pulao di gamberi
50 Min
Zuppa harira marocchina
40min
Risotto alla crema di granchio
35min