Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di code di gambero
- 700 g di molluschi cefalopodi misti (moscardini, totani, calamari, ecc.), puliti e a pezzi
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di passata di pomodoro
- 100 g di aceto di vino rosso
- 500 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di pane tostato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2971 kJ / 710 kcal
- Protein
- 74 g
- Karbonhidrat
- 53.7 g
- Yağ
- 23.6 g
- Lif
- 2.8 g
Alternatif tarifler
Brodetto ricco con crostoni
1u.
Seppie con i piselli
40min
Brodetto di Porto Recanati
55min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1u. 15min
Brodetto romagnolo
50 min
Brodetto alla triestina
1u.
Lasagne al profumo di mare
1h 35min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 min
Salsa peverada
30min
Insalata di mare
1h 30min
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min
Cannocchie al Varoma
55min