Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di gamberi, crudi, non pelati, interi, solo le teste e i gusci, (mettere da parte la polpa)
- 1 porro, a rondelle (3 cm)
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 150 g di ossa di coda di rospo
- 1 cucchiaino di sale
- 2 rametti di prezzemolo fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 1270 kJ / 304 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Karbonhidrat
- 5.5 g
- Yağ
- 26.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestrone
45min
Salsa alle arachidi
10min
Polpette di agnello
55min
Stufato di fagioli bianchi con finocchi e salsiccia
55min
Zucchero a velo
5 min
Ravioli di stoccafisso su crema di patate e olive taggiasche
2 Std.
Fettuccine integrali con macco di fave fresche e gamberi
50min
Pangrattato
5 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Bisque
2 Std.
Cipolle caramellate (200 g)
40min
Sugo alla bolognese
3 Std. 15 Min