Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 6 spicchi di aglio
- 600 g di cipolle, in quarti
- 1000 g di collo di maiale, a pezzi (5 cm)
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 foglie di alloro secche
- 200 g di sherry, vino liquoroso secco
- 100 g di brandy
- 200 g di brodo di carne
- 30 g di aceto bianco
- 1 cucchiaio di paprika in polvere, affumicata
- 5 g di sale + q.b.
- 6 - 8 grani di pepe nero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1773 kJ / 424 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Karbonhidrat
- 15.6 g
- Yağ
- 15.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 600.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Riso al forno con maiale (senza glutine)
1h 30min
Polpette alla calabrese
50min
Pollo al curry caraibico con ananas e riso
2h 10min
Carré d’agnello con couscous alle verdure
50min
Trippa alla romana
2h
Noodles con gamberi e verdure (TM6)
40min
Scarcedda lucana
2h
Fajitas con pollo e funghi (TM6)
1h
Tagliatelle salsiccia e peperoni
35min
Purè di patate all'aglio
50min
Chicken tenders
4 godz. 30 min
Spaghetti al sugo di polpettine
1h 30min