Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 6 spicchi di aglio
- 600 g di cipolle, in quarti
- 1000 g di collo di maiale, a pezzi (5 cm)
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 foglie di alloro secche
- 200 g di sherry, vino liquoroso secco
- 100 g di brandy
- 200 g di brodo di carne
- 30 g di aceto bianco
- 1 cucchiaio di paprika in polvere, affumicata
- 5 g di sale + q.b.
- 6 - 8 grani di pepe nero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1773 kJ / 424 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Karbonhidrat
- 15.6 g
- Yağ
- 15.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 600.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purè di patate nature
55min
Polpettone ai funghi con crema di cipolle
1 Std.
Vincisgrassi
2 Std. 30 Min
Goulash di maiale e cipolle a Cottura Lenta
3óra
Straccetti di pollo con noodles e verdure
45 Min
Cappone agli agrumi con purè di carote
2 Std. 30 Min
Manzo alla borgognona
2 Std.
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Pasta al pomodoro con chorizo
25 Min
Filetto di manzo con peperonata
40min
Costolette di agnello in salsa bernese
4 Std.
Pollo fritto coreano in salsa piccante
3óra