
Uyumlu sürümler
Menu: vellutata di lattuga, spigola e salsa di crescione
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 - 40 g di crescione le foglie, lavate ed asciugate
- 5 - 10 g di succo di limone
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaino di pepe bianco, in polvere
- 50 g di olio di oliva
- 500 g di acqua
- 500 g di patate a pezzi (3-4 cm)
- 10 - 12 foglie di lattuga verde
- 500 g di spigola sviscerata e senza testa (vedere consiglio)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 471 kcal / 1971 kJ
- Protein
- 32.55 g
- Yağ
- 20.8 g
- Karbonhidrat
- 38.4 g
- Lif
- 4.9 g