Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
600
g di carne di vitello (8 fettine sottili 10 x 15 cm)
veya 600 g di carne di manzo (8 fettine sottili 10 x 15 cm) - cucchiaino di sale
- cucchiaino di pepe
-
80
g di prosciutto crudo affettato
veya 80 g pancetta affettato - 8 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 30 g farina
- 50 g di cipolle a pezzi
- ½ spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco, secco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1515 kJ / 362 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Yağ
- 18.3 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa al pomodoro
40min
Spezzatino di manzo
1h 50min
Salsa di pomodoro per tutti i giorni
30min
Manzo alla borgognona
2 Std.
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Crocchette di pesce persico
Keine Bewertungen
Scaloppine ai funghi
40min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Blanquette di vitello
1h 15 min
Castagne lesse
55 min
Filetto di maiale con verdure
1h
Polpette in salsa spagnola
55 min