Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 600 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 200 g di fagiolini verdi freschi
- 8 - 16 fettine di pancetta tesa di maiale (100 g), affumicata, a fette sottili
- 80 - 100 g di burro
-
1 - 2
cucchiaini di timo fresco
veya 1 cucchiaino di timo secco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1596 kJ / 382 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Crostata alle mele
1 Std.
Crostata alla pancetta e porri
1 Std.
Trancetti croccanti al cioccolato
Değerlendirme yok
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 Min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1 Std.
Insalata di fagiolini con pancetta
40 Min
Foresta nera
2 Std. 30 Min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10 min
Patate lesse
30 Min