Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1200 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
veya 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di riso basmati
- 500 - 700 g di asparagi verdi
- 40 g di olio extravergine di oliva
Zabaione al limone
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1685 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cipolle tritate
Değerlendirme yok
Crema pasticcera
15 Min
Preimpasto per pane
24h 30 min
Carciofi alla romana
50min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1h
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Focaccia con acciughe
Değerlendirme yok
Pizza alla romana
Değerlendirme yok
Crostata di marmellata ai frutti di bosco
2 Std. 35 Min
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1h
Hamburger vegano di fagioli
1 godz. 20 min
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
50min