![Chickpea Soup (Revithia) Chickpea Soup (Revithia)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8454C6EF-5508-494C-ACFB-D17C57C42ADB/Derivates/3d37bfde-e11f-465a-be16-5651b32df4cf.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 250 g dried chickpeas, soaked overnight, rinsed, drained
- 1350 g water, plus 250 g chilled
- 2 tsp fine sea salt
- 30 g plain flour
- 20 g lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1054 kJ / 251 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Red Lentil Soup
40min
Chickpea soup with spinach
40min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Chickpea soup with spinach
40min
Soya Yoghurt
12h 10min
Dill Stuffed Peppers
5min
Tomato Rice
30min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Orange and Pear Juice with Cinnamon
5 min
Moroccan Bean Soup
45min
Steamed Apple and Ginger Cake
1 godz. 10 min