Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmezaanse kaas, in blokjes (3 cm), plus extra geraspt om te garneren
- 1220 g water
- 300 g pompoen vlees, in stukken (2 cm)
- 1 el extra vergine olijfolie
- ½ - 1 tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
- 30 g sjalotten
- 100 g spek plakken, in dunne stukken
- 40 g boter
- 320 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
- 60 g droge witte wijn
-
1
el groentebouillonpasta
veya 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - fijn zout naar believen
-
60
g diepgevroren doperwtjes
veya 60 g verse groene erwten - verse bladpeterselie, alleen de blaadjes, om te garneren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1452 kJ / 345 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 47.2 g
- Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Courgetteomelet
40 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Bloemkool korma
2u. 20min
Boekweit met champignons
25 Min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1hod. 15min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min