Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Glutenvrij deeg
- boter, om in te vetten
- 140 g rijstmeel
- 160 g maïzena (zetmeel)
- ¼ tl zout
- 2 tl xanthaangom (optioneel)
- 160 g boter, gekoeld
- 1 ei
- 1 tl azijn
- 40 g water, koud
Vulling met kip en peer
- 2 teentjes knoflook
- 1 prei, enkel het witte deel, in stukken
- 50 g boter
- 600 g kippenvlees, ontbeend en zonder vel, in blokjes (3 cm)
- 3 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 50 g water
- 2 - 3 el maïzena (zetmeel)
-
1
el groentebouillonpasta
veya 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 50 g witte wijn
- 150 g peer (ong. 1 peer), gepeld, klokhuis verwijderd, in blokjes (2 cm)
- 50 g volle room
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2386 kJ / 568 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 38.2 g
- Yağ
- 39.8 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Suikervrij bananenbrood
1 godz. 15 min
Amandelbretzels
Değerlendirme yok
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 dk
Pompoen vingers
Değerlendirme yok
Granaatappel Mojito
10 dk
Spaghetti muffins
55 dk
Indische kippenburger
4u.
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Vegan Brownies
2 Std. 40 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Koolsoep
50 min