Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g gepekelde augurken, in stukken (3-4 cm)
- 150 g wortelen, in stukken (3-4 cm)
- 350 g rauwe rode bieten, in stukken (3-4 cm)
- 500 g water
- 250 g aardappelen, in kleine stukken (ong. 1 cm)
- 100 g diepgevroren doperwtjes
- 100 g zuurkool uit blik (isteğe bağlı)
- 50 g lente-uitjes, fijngesneden
- 2 - 3 takjes verse dille
- 60 g olie
- 20 g witte wijnazijn (isteğe bağlı)
- 1 tl zout
- verse dille, plus extra om af te werken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 583 kJ / 139 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ratatouille galette
1h 30min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Değerlendirme yok
Glutenvrije kerstfruitcake
Değerlendirme yok
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35min
Hummus van rode biet
10min
Worteltaart
2 Std.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Rode bietensalade
10min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1h
Zweedse worteltaart
2 Std.