Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g olijfolie
- 50 g sojasaus
- ½ tl bruine suiker
- 1 citroen, liefst biologisch, zeste en sap
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g per stuk)
- 100 g sjalotten, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 100 g prei, enkel het witte gedeelte, in stukken
- 20 - 30 g verse gember, gepeld (isteğe bağlı)
- 100 g selderstengels, in stukken
- 350 g diepgevroren doperwtjes
- 450 g water
- 2 tl zout
- 400 g broccoliroosjes
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 - 100 g lichte room (ong. 18% vet), naar smaak
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2782 kJ / 664 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 9.4 g
Alternatif tarifler
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 Std. 35 Min
Aardbeienijsjes
12 Std. 15 Min
Citrus lekkernij
50min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Romige erwtensoep
40 Min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 Std. 25 Min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Değerlendirme yok
Chorizo, aardappel en koolsoep
Değerlendirme yok
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 Std.
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min