Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 1 Karfiol (ca. 500-600 g), Blätter und Stielansatz entfernt
- 1 - 1 ¼ TL Salz, nach Geschmack
- 80 g Butter, in Stücken
- 120 g Semmelbrösel
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 802 kJ / 192 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 Min
Gekochtes Sauerkraut
50min
Gratiniertes Karfiolpüree
1 godz. 5 min
Romanesco-Salat
1h 45min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 min
Glasierte Babykarotten
25 min
Gelber Fisolensalat
40 min
Cremiges Erdäpfel-Kohlrabi-Gemüse
35 min
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35 min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Kresse-Kartoffelpüree
40 min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 Min