Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
4
turbot fillets (120-200 g each)
veya 4 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each) - 1 - 2 lemons, zest and juice
- 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g lemon juice
- 500 g water
- 400 g potatoes, peeled, cut in slices (3 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1693 kJ / 404 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 Min
Cod with citrus butter
50 menit
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1j
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Cream cheese spread with radishes
5 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 menit
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Steamed Salmon with Courgetti
35 Min