
Cihazlar ve Aksesuarlar
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 portions
Malzemeler
-
extra virgin olive oil80 g
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
turbot fillets (120-200 g each)4
-
lemons zest and juice1 - 2
-
mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
lemon juice50 g
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
404 kcal /
1693 kJ
Protein
30 g
Yağ
23 g
Karbonhidrat
19 g
Lif
2.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

The Basic Cookbook 2018
174 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda