Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 - 70 g frische Bärlauchblätter, nach Geschmack
- 160 g Buchweizen
- 3 Eier (je 53-63 g)
- 300 g Milch
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Ziegenfrischkäse (z. B. Chauvreaux)
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 200 g Zucchini, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- etwas Butterschmalz zum Braten
- 100 g grüne Erbsen, frisch oder tiefgekühlt
- 100 g Zuckererbsenschoten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2139 kJ / 510 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Bärlauch-Gnocchi
1hod. 15min
Bärlauchcremesuppe
30 min
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45min
Fenchel-Maroni Suppe
35min
Karotten-Bärlauchfrittata
30 min
Austernpilzknödel mit Rettichsalat und Teriyakisauce
1h 5min
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1h 10 min
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40 min
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1hod. 45min
Lasagne von Kohlrabi und Lachsforelle
1h 10 min
Bärlauchmuffins
1h 10 min