Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 克 老薑 、去皮、切片(厚約0.2-0.3公分)
- 2 粒 蒜頭
- 1 根 新鮮紅辣椒 ,去籽
-
700
克 帶皮鴨胸
veya 700 克 帶皮雞胸肉 - 2 - 3 大匙 五香粉 ,市售或自製(詳見要訣),依個人口味調整
- 2 小撮 鹽
- 1200 克 水
-
2
茶匙 自製蔬菜高湯醬
veya 2 塊 蔬菜高湯塊 - 80 克 醬油
- 200 克 長粒米 (在來米)
-
200
克 青江菜 ,切段
veya 200 克 大白菜 ,切段 - 100 克 綠花椰菜 ,切塊(約2公分)
- 250 克 新鮮蘑菇
- 2 茶匙 純芝麻油 (10克)
- 3 - 4 大匙 蜂蜜 (約80克)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2512 kJ / 600 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 6.5 g