Uyumlu sürümler
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vanilla cashew cream
- 150 g raw cashews (see Tips)
- ¼ tsp vanilla bean paste
- 80 g water
- 1 tbsp rice malt syrup
Crumble
- 50 g raw almonds (see Tips)
- 50 g rolled oats
- 30 g coconut sugar
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 20 g coconut oil
Apple, rhubarb and goji berry compote
- 500 g rhubarb, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 Pink Lady apple, cored and cut into quarters
- 50 g freshly squeezed orange juice
- 30 - 60 g rice malt syrup
- 1 vanilla bean, split into halves lengthways, with seeds scraped
- 2 tbsp dried goji berries
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2369 kJ / 564 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 32 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 11 g
- Sodyum
- 25.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 Min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min
Coleslaw
10min
Apple sponge pudding
1h 20min
Apple sauce
20 Min
Pear blueberry quinoa crumbles
35min
Gluten free fruit mince pies
1h 15min
Hommus dip
5min
Pear and peach crumble
50 Min
Hommus
15min
Brown rice salad
40 Min