Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 140 g Wasser
- 300 g Weizenmehl Type 550 oder Chapatimehl (siehe Tipp)
- 30 g Ghee
- 15 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Blumenkohlfüllung und Fertigstellung
- 1 Bund Koriander, abgezupft
- 200 g Blumenkohlröschen
- 1 Knoblauchzehe
- 5 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 1 - 2 grüne Chilischoten, frisch, ggf. entkernt
- 20 g Ghee und etwas mehr zum Braten und servieren
- ¼ TL Kreuzkümmelsamen
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1160 kJ / 277 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50 Min
Paneer Makhani
1h
Chapatis
1h
Tarka Dal
9h 5min
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30 Min
Gefüllte Parathas
1ωρ. 20 λεπτ.
Paneer
5h 30min
Paneer
6hod. 30min
Kashmiri Reis
30 Min
Klassische Samosas
1 Std. 30 Min
Gemüsefüllung für Samosas
30 Min
Palak Paneer
45 Min